Om os

DOXAFILM startede i 2015 ud fra den betragtning at det er muligt at skabe film af høj kvalitet, hvor alle kan være med.

At arbejde med filmproduktion er for os en inspirerende og lærerig process, en måde at blive klogere på og få indblik i vores omverden. For os er det nysgerrigheden, der driver værket.

Da vi er et lille team er der ikke langt fra idé til færdigt produkt. Det er vigtigt for os at have en uhøjtidelig facon og en direkte måde at kommunikere på. Vi værner om at have et personligt og nært forhold til vores kunder, hvor integritet og positivitet kendetegner vores arbejdsmetode og tilgang til filmproduktion. 

Vi er et full-service filmbureau og tilbyder dermed alle facetter af en filmproduktion fra ide og konceptudvikling, til færdigt produkt. Vi producerer alt fra reklamefilm, brandingfilm, profilfilm og imagefilm til promotion, undervisningsfilm og testimonials. Desuden leverer vores fotograf også professionelle fotoopgaver tilpasset dine behov på: timjorgensen.dk

Doxafilm henvender sig til virksomheder, organisationer og foreninger, der ønsker at fortælle deres unikke historie med video og film. Vi yder rådgivning, så vi sammen finder de bedste løsninger for jeres ønskede formidling. Doxafilm faciliterer jeres kampagne og indhenter de kompetencer, der er nødvendige for en vellykket produktion og formidling. Vi vil gøre en forskel.

Se mere om vores arbejdsproces

William Kietz

William Kietz

Fokusområde: Ide og produktion

Uddannelse: BA i filmvidenskab, KU

Erfaring: 8 års erfaring med koncept og idéudvikling af reklamefilm og præsentationsfilm i ind- og udland

“For mig handler det om ikke bare at følge opskriften hele tiden; men samtidig være professionel nok til at vide, hvornår man skal holde sig til den.

e-mail: wk@doxafilm.dk

 tlf: 53 57 07 47

Tim Jørgensen

Tim Jørgensen

Fokusområde: Fotograf og postproduktion.

Uddannelse: BA i fotografi fra FAMU i Prag

Erfaring: 16 års erfaring med professionel film og videoproduktion.

Som videograf sætter jeg liv til dine visioner. Kameraet er for mig den blyant der tegner dit portræt. Min nysgerrighed har drevet mig gennem større kommercielle projekter, såvel som smalle kunstprojekter.

e-mail: tj@doxafilm.dk

 tlf: 26 60 89 69

Ea Kramer

Ea Kramer

Fokusområde: Marketing og kommunikation

Uddannelse: MA i film fra KU

Erfaring: 16 års erfaring med professionel film og videoproduktion.

"Min rolle spænder fra den indledende kontakt til det endelige resultat. Jeg lægger vægt på kreativitet og lydhørhed og prioriterer den gode relation for at facilitere den bedste produktion."  

e-mail: ea@doxafilm.dk

tlf: 26 83 92 64

Doxa betyder ‘sund fornuft’, eller det ‘umiddelbart indlysende’. Doxa betegner en praktisk og udførlig viden, modsat teoretisk viden.

På samme måde er vores tilgang til en opgave positiv og konkret, baseret på praktisk viden.

Vi sætter en ære i at lave fængende produktioner med noget på hjerte, hvor kreativitet og viden om målgruppen går hånd i hånd. Det er for os Doxa.

Vi mener den unikke historie planter sig bedre i vores hukommelse. Derfor ønsker vi at fortælle om grundlaget for visioner og værdier og belyse den oprindelige motivation.

Vi tilbyder mange forskellige former for filmproduktion. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med at producere din næste film, kan du kontakte os, så aftaler vi et uforpligtende møde.