Persondatapolitik

I Doxafilm  går vi op i at beskytte vores brugeres data. Derfor er det vigtigt, at du forstår, hvordan vi håndterer og bruger den data, som du giver når du bruger vores services. Det er vigtigt for os at beskytte dit privatliv, så du kan føle dig tryg ved at bruge Doxafilm.

Ifølge Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven), Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen) har du ret til at blive informeret om hvordan vi behandler dine personoplysninger.

 

De personoplysninger, som du giver os behandler, vi fortroligt. Vi videregiver kun disse, hvis det har et nødvendigt formål for den service, som vi yder dig som kunde. Det er vigtigt for os at du læser og forstår disse vilkår og betingelser, så du forstår hvorfor, og hvordan vi behandler dine persondata.

 

Når du køber produkter og bruger tjenester hos os, eller browser på vores hjemmeside, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer nærværende vilkår og betingelser. Hvis vi opdaterer dem, og du fortsat bruger vores tjenester, accepterer du hermed også de nye vilkår.

 

Hos Doxafilm  er vi ansvarlige for den data, som vi indsamler. Hvis du har spørgsmål om vores vilkår og betingelser, er du altid velkommen til at kontakte os:

Doxafilm

Søllerødgade 42

2200 København N

CVR-nr. 37973440

E-mail: mail@Doxafilm .dk

 

Hvad er persondata

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Fx  navn, kontaktoplysninger eller IP-adresser.

 

Når vi indsamler personoplysninger om din brug af vores tjenester, sikrer vi altid, at dette sker med et klart og udtrykkeligt samtykke, så du ved præcis, hvorfor oplysningerne indsamles og hvordan vi bruger dem.

 

Hvornår indsamler Doxafilm  persondata og hvordan anvendes data

Når du bestiller hos os eller logger ind på Doxafilm  afgiver du informationer som navn, adresse, e-mailadresse, telefon, finansielle informationer, samt øvrige informationer som er nødvendige for at Doxafilm  kan tilbyde dig vores service.

 

Vi indsamler personoplysninger på følgende måde:

  • Når du surfer på vores hjemmeside.
  • Når du deltager i vores kampagner, undersøgelser eller konkurrencer.

I Doxafilm  registrerer og gemmer vi fx de oplysninger, som du giver til os, når du indgår en aftale med os. Vi registrerer hermed dine oplysninger i forbindelse med det ene formål at levere en vare, når du handler på vores hjemmeside. Vi bruger ikke oplysninger til andet end det udtrykkelige formål beskrevet her og for at overholde gældende lovgivning.

Vi bruger de oplysninger, som vi indsamler til at drive vores forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og gøre din oplevelse bedre, når du bruger vores services.

De data vi indsamler bruger vi til følgende:

  • Opfyldelse af dit ønske om produkter eller tjenester
  • Forbedring af vores produkter og tjenester
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig
  • Tilpasning af samarbejdspartneres kommunikation og markedsføring til dig
  • Administration af din relation til os
  • Opfyldelse af lovkrav
  • Statistisk analyse

Persondata til tredjepart

I Doxafilm  er det vigtigt for os at vi håndterer dine personoplysninger korrekt. Vi vil aldrig sælge, offentliggøre eller på nogen måde viderebringe dine oplysninger til tredjepart uden dit samtykke.  Vi bruger ikke dine informationer til andre formål end beskrevet i denne Persondatapolitik.

 

Vi kan viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte og betroede partnere for at kunne levere vores service til dig. f.eks. videregiver vi informationer til partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med levering af varer, og for at kunne holde dig opdateret om status på en ordre.

 

Når du afgiver informationer til tredjeparter, som vi har et samarbejde med, modtager vi muligvis også dine informationer. Det kan for eksempel være betroede partnere, der behandler markedsføring, økonomi, reklame og betaling.

 

Det er Doxafilms ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt. Derfor stiller vi høje krav til vores partnere, når dine personoplysninger bliver brugt uden for Doxafilm . Vi sikrer derfor altid, at vores partnere garanterer, at dine personoplysninger er beskyttet.

Opbevaring af og sletning af persondata

I Doxafilm  opbevarer vi din personoplysninger, så længe du bruger vores services. Vi beholder og bruger også dine oplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler.

 

Vi er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og derfor sørger vi altid for at skabe forhold for bedst mulig beskyttelse af dine data. For at beskytte dine data bedst muligt, er det kun muligt at få adgang til vores data, hvis der er et sagligt behov. Vi udvikler og vedligeholder interne retningslinjer for brug af og adgang til data. Det gør vi for at beskytte din data mod uvedkommende adgang.

I Doxafilm  tager vi alle forholdsregler for at sikre, at vores hjemmeside ikke indeholder virus eller andet, der relaterer sig dertil. Vi kan imidlertid aldrig garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler. Det betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når de sendes og opbevares elektronisk. Vi garanterer derfor ikke, at vores hjemmeside er fri for virus og fraskriver os ethvert ansvar for tab som følge af dette. Vi anbefaler dig, at du beskytter dig selv og dine oplysninger ved at lukke din browser efter brug, logger ud af dine konti, installerer antivirus software og løbende opdaterer software og apps.

 

Doxafilm  kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af vores tjenester, som følge af indbrud i vores systemer eller andre driftsforstyrrelser, som Doxafilm  ikke er ansvarlig for. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar. Hvis vi finder ud af at uberettigede har fået adgang til dine informationer, vil vi altid oplyse dig herom, og straks påbegynde afhjælpning af situationen.

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Dine rettigheder

Som kunde hos og bruger af Doxafilm  har du altid mulighed for at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data.

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Hvis kundeforholdet ophører, gemmes identitets- og transaktionsoplysninger i fem år i henhold til bogføringsloven, hvidvaskningsloven og logningsbekendtgørelsen.

 

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse om relevante ændringer af dine oplysninger. Du kan logge ind og ændre dine oplysninger eller kontakte os og meddele os om dine ændringer.

 

Dit samtykke er frivilligt. Fortryder du, har du mulighed for nemt at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 18 år. Hvis vi bliver opmærksom på, at vi behandler personoplysninger fra et barn, uden forældres eller værges samtykke, vil vi gøre alt for at fjerne informationerne. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har givet os personoplysninger uden forældre eller værges samtykke, kan du kontakte altid kontakte os på e-mail: mail@Doxafilm.dk

Cookies

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som gemmes på din computer. Disse cookies gør det muligt at indsamle information om, hvilke sider og funktioner brugeren anvender og besøger. Du kan læse mere om, hvilke cookies vi anvender, formålet med indsamlingen og hvordan du kan slette eller afvise dem i vores cookie politik.

 

Cookies politik

Gældende fra 07.01.2018

 

Om denne Cookie Politik

Hos Doxafilm søger vi at sikre og beskytte dine oplysninger. I denne Cookie politik kan du læse om, hvad cookies er, og hvordan vi bruger dem. Du bør derfor læse denne politik, så du forstår hvilke typer af cookies, som vi bruger, og hvilken information disse cookies giver os, samt hvordan vi bruger denne information. For yderligere information om hvordan vi bruger persondata, kan du se vores politik for brug af persondata.

Hvis du har nogen spørgsmål til denne cookies politik, kan du kontakte os her:

Doxafilm I/S

Adresse: Søllerødgade 42, 2200 København N

E-mail: mail@Doxafilm.dk

Vi er opsatte på at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Hvis vi beder dig oplyse informationer, der kan identificere dig som person, vil behandling af disse data altid ske i overensstemmelse med vores politik for brug af persondata. Vi opdaterer løbende vores politikker på dette område. Du kan altid tjekke disse sider for at holde dig opdateret om vores gældende politikker. Hvis du modtager vores nyhedsbrev, vil også holde dig opdateret i tilfælde af større ændringer.

 

Hvad er en cookie?

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som gemmes på din computer, smartphone eller anden enhed, som du bruger. Cookies sættes først gang, når du besøger en hjemmeside, og kan genkendes næste gang, når du besøger hjemmesiden. De bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt, huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

 

En anvendt cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod kun brugerens enhed. Cookies udgør ikke på nogen måde en trussel mod din enhed og får ikke adgang til programmer, apps eller personlige informationer på din enhed.

 

Hvordan bruger vi cookies?

Cookies er meget vigtige for Doxafilm, idet de hjælper os med at følge med i hvordan vores hjemmeside bruges og til at sikre, at vi kan levere den bedste service til dig.

 

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:

  • Statistik analyse. Vi måler trafikken på Doxafilm.dk, herunder antallet af besøg på vores hjemmeside, hvilke domæner du kommer fra, hvilke sider du ser på hjemmesiden og overordnet geografisk område.
  • Forbedre funktionaliteter. Vi forbedrer funktionaliteten og optimerer din oplevelse på vores hjemmeside og hjælper dig med at huske din adgangskode og brugernavn, når du besøger vores hjemmeside.
  • Interagere med sociale medier. Vi giver dig mulighed for direkte at interagere med sociale medier, som f.eks. Facebook og Instagram.
  • Målrettet markedsføring. Vi viser specifik markedsføring på vores hjemmeside, som vi mener, at du finder interessant.
  • Kvalitetssikring af vores tjenester. Vi sikrer kvaliteten af anmeldelser og forhindrer misbrug og uregelmæssigheder i forbindelse med at anvende vores hjemmeside.

 

Hvilken type af cookies har vi?

Vi anvender cookies med de her to typer af egenskaber:

  • Persistent cookies, som slettes øjeblikkeligt, når du forlader hjemmesiden.
  • Sessionscookies, som bliver lagret på din enhed med et på forhånd fastsat udløbstidspunkt.

Vi benytter følgende former for cookies:

  • Analytiske cookies, som anvendes til at genkende og tælle antallet af besøgende på vores hjemmeside, og se hvordan vores besøgende bevæger sig. Det hjælper os med forbedre måden vores hjemmeside fungerer på. F.eks. sådan at vores kunder nemt kan finde det, de leder efter.
  • Funktionelle cookies, som anvendes til at genkende dig, når du returnerer til vores hjemmeside. Det gør det muligt for os at gøre din oplevelse personlig som f.eks. at huske din indkøbskurv.
  • Målrettet cookies, som anvendes til at registrere dit besøg på vores hjemmeside, de sider som du har besøgt og de links, som du har klikket på. Vi bruger informationerne til at gøre vores hjemmeside og markedsføring mere relevant. Vi kan dele informationerne med tredjeparter med dette formål. Disse cookies gør det muligt at dele informationerne og sende informationerne til andre hjemmesider.

Det er kun Doxafilm, der benytter oplysningerne. Tredjepart har adgang til informationer, men kun i det omfang for at kunne drive tjenesten gennem tredjepart.

 

Hvilken slags informationer indsamler vi?

Når du besøger vores hjemmeside, samler vi automatisk følgende typer af informationer om dig: Din IP-adresse, din login informationer, din tidszone-indstillinger, dit styresystem og platform, informationer om hvilken hjemmeside du kom fra, dit land, de søgeord du brugte på vores hjemmeside, de produkter som du har set på eller søgt efter, download fejl, længden af besøget på bestemte sider, når du interagerer med hjemmesiden (som f.eks. klikker og scroller med musen).

 

Tredjepartcookies

Tredjepartcookies er den form for cookie, som kan målrette reklamer og markedsføring ud fra din færden. Forskellen på disse former for cookies og andre cookies er, at det er en cookie, som sættes på din enhed fra et andet websted, end det du besøger.

 

Tredjepartcookies kan f.eks. være sat af webanalyseprogrammer som Google Analytics. Her bruger Google informationerne til at evaluere dit brug af vores hjemmeside og de hjemmesider, som du ellers besøger. Du kan læse mere om Google Analytics på deres hjemmeside https://www.google.com/intl/da/analytics/.

Tredjeparts analyseselskaber,  som Google Analytics og Omniture kan anvende permanente cookies og pixel tags/javascript tags til at analysere dine surfing præferencer på og dine besøg på Websitet såvel som på andre websites muliggør, at Doxafilm kan analysere brugen af Websitet og for at forbedre Websitet og Doxafilms marketing kampagner.

Vores Website bruger I særdeleshed de web analytiske services Google Analytics, en service udbudt af Google, Inc. (“Google”), og Adobe Analytics (Omniture), en service udbudt af Adobe Systems, Inc. (“Adobe”). Disse services anvender cookies for at hjælpe Websitet til at analysere, hvordan brugere anvender siden. Informationen, som dannes via cookie om din brug af Websitet vil blive overført til og gemt i tilfælde af Google Analytics  eller i tilfælde af Omniture, Adobe, på servere i U.S.A. Inden det overføres, vil denne information blive anonymiseret ved at fjerne den sidste oktet af din IP adresse. Google og Adobe vil henholdsvis bearbejde denne information,med det formål at evaluere din brug af Websitet, indsamle rapporter om Website aktivitet og formidle andre services i forbindelse med Website aktivitet og internet brug. Hverken Google eller Adobe vil linke din IP adresse med andre data fra Google eller Adobe hver især. Du kan nægte brug af cookies ved at vælge de fornødne indstillinger på din browser, men vær venligst opmærksom på, at hvis du gør dette kan det være, at du ikke er i stand til at benytte alle funktionaliteter på Websitet. Endvidere kan du fravælge dine bruger-data (inklusive din IP-adresse) og behandling af data fra:

Google ved at downloade og installere add-on på din nuværende web browser med følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en, og

Adobe ved at downloade og installere add-on på din nuværende web browser med følgende link: http://www.adobe.com/dk/privacy/opt-out.html.

 

Tredjeparts marketing og re-targeting

Vores tredjeparts marketingfirmaer må anbringe cookies eller pixel tags/javascript tags på nogle af de sider, som du besøger på Websitet. I tilfælde af en Google Ad Words eller en tredjeparts annoncer tilbudt via Google, er disse cookies eller pixel tags/javascript tags designet til også at opsamle din IP adresse sammen med anden bruger relateret information (som de produkter, du har kigget på, dato og tid for dit besøg, værdien i din indkøbskurv) for at analysere dine interesser og søgninger, når du besøger vores Website og for at levere dig annoncer specielt tilpasset dine interesser og søgninger, når du besøger vores Website eller andre websites. Du kan fravælge indsamling af dine brugerdata (inklusive din IP-adresse) og Googles behandling af dine data ved at downloade og installere add-on på din nuværende web browser via følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Andre tredjeparts firmaers reklametjenester, som anvendes i forbindelse med Websitet, indsamler, behandler eller bruger ikke personlige data i forbindelse med deres services.

Information samlet gennem cookies og pixel tags/javascript tags kan blive delt i aggregeret form (I øvrigt uden IP adresse) med andre tredjeparter med det formål at forvalte annoncer og til markedsundersøgelser.

Tredjeparts marketingsfirmaer er Facebook, Google og Linkedin.

 

Kontakt os

Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på adressen Doxafilm, Søllerødgade 42, 2200 København N eller til e-mail mail@Doxafilm .com.