Cases

Karamelleriet

Karamelproducent

Opgaven:  Kort reklamefilm der viser Karamelleriets stolte håndværkstradition af håndlavede karameller. Karamelleriet ønskede en film, de kunne fremvise på messer, butiksdisplay og sociale medier.

Resultat: Vi producerede en reklamefilm, som viser fremstillingen af et eksklusivt produkt, blot akkompagneret af musik og grafik.

Chaplon

Teproducent

Opgaven:  Chaplon ønskede en film, de kunne bruge i deres butikker og på messer verden over. Vi skulle vise Chaplon som en moderne CSR virksomhed med egen produktion af te på Sri Lanka, fra blad til kop.

Resultat: Filmen blev 10 minutter lang film, der fortæller om Chaplon som en bæredygtig og økologisk virksomhed.

Chaplon

Copenhagen book

Turist bureau

Opgaven:  Copenhagen book, der producerer en årlig guidebog om København ønskede en turistfilm for turister og expats. Filmen skulle fungere som en forsmag og vise de mindre kendte steder i hovedstaden.

Resultat:  Vi producerede en film, der skal inspirere turister til at besøge København. Platformen var kundens hjemmeside.

Copenhagen-Book

Pris og kvalitet

Vores erfaring fortæller os, at det er bedst at arbejde med fleksible priser i forhold til det enkelte projekts udformning og indhold. Derfor har vi som udgangspunkt ikke faste priser og slagtilbud, men vurderer i stedet muligheder og produktionsløsninger ud fra det enkelte projekt.

Vores tilgang til filmprojekter er positiv og imødekommende - og ikke kompromissøgende i forhold til kvaliteten. Kvalitet for os er, at kunden opnår de ønskede resultater via gennemarbejdet og målrettet kommunikation, der engagerer de ønskede målgrupper. Som filmbureau er vi leveringsdygtige i både større og mindre produktioner. Vi skalerer og skræddersyr vores produktionsteam efter den enkelte opgave, så vi kan sætte rammerne for det optimale produktionsforløb og resultat. Som kunde hos os får du film og video til alle ønskede platforme og kanaler.

Ved det indledende og uforpligtende møde lytter vi til jeres ønsker og forventninger omkring den ønskede film. Efterfølgende udvikler vi ide og koncept, og vender tilbage med et, eller flere konkrete tilbud på projektet. Jo tidligere du inkluderer os i dine overvejelser om en filmproduktion, jo bedre bliver forløbet og resultatet.

Vi arbejder i dybden med virksomheders muligheder for kommunikationskanaler og har fingeren på pulsen omkring dogmerne for de optimale platforme, og hvordan I som virksomhed aktiverer jeres målgruppe gennem det rette indhold til de rette kanaler. Vi er leveringsdygtige i sammenhængende filmkampagner på tværs af virksomhedens markedsføringskanaler.

Se mere om hvordan vi kommer i gang med din videoproduktion.